Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:

Raktáron lévő termékek esetében 5 munkanapon belül, ellenkező esetben kollégáink keresni fogják a megadott elérhetőségek valamelyikén.

 

GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Kiszállítás esetén csomagját a GLS futárszolgálat viszi házhoz.
Kiszállítás Magyarországon belül a második visszaigazoló e-mailtől (mely tartalmazza a rendelése átvételének, illetve kiszállításának pontos idejét) számítva 24-48 órán beül GLS futárszolgálattal.
A kézbesítés pontos idejéről már a GLS futárszolgálattól kap értesítést e-mailben!

ÁRAK:

Belföldi szállítási díj: 2 000 Ft/csomag

A szállítási díj fizetése a csomag vásárlásával egyidejűleg.

Telefonos egyeztetést a futárszolgálat nevében nem ígérhetünk!

A szállítás munkanapokon 8-17 óra között történik! A futár címről-címre halad!

Cégünk a sikeres feladást követően még egy e-mailt fog küldeni, mely tartalmazni fogja az Ön csomagszámát a rendelése pontos nyomonkövetése érdekében! A feltüntetett várható szállítási idő ezen értesítőnktől értendő, tájékoztató jelleggel, mely változhat!

Csomagjával kapcsolatban a GLS futárszolgálat +36 29 886 670-es telefonszámán, vagy a következő linken tájékozódhat: https://gls-group.eu/HU/hu/. Keresse a GLS futárszolgálatot további információkért!

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÜZLETÜNKBEN

A rendelt termékeket személyesen is átveheti az üzletünkben nyitvatartási időben:
Cím: 1144 BUDAPEST, GVADÁNYI U.61-65.
Szállítási díj: ingyenes

 

 

A kiállított e-számlát a megadott e-mailcímre küldjük. Ezt nyomtatva archiválhatja, jogszabályilag ugyanúgy kezelendő, mint a sima, hagyományos számla!

Kérjük a csomag sértetlenségét az átvételkor szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, s ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni!

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány vagy bármilyen szállítás közbeni útakadály esetén! A várható szállítási idő minden esetben a jelen értesítéstől számított idő.

A vásárlási szándékától 14 napon belül állhat el az új jogszabályok szerint.