Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
KRÉTÁK MÉRETE:
Menny.:db
Gyártó: PANNONCOLOR
Szállítási díj: 2.181 Ft
Várható szállítás: 2023. december 01.

  

Leírás

PANNONCOLOR Pasztellkréták minőségi pigmentekből, kézműves technológiával készülnek. A puha pasztellkréták magas pigment tartalmának köszönhetően a színek élénkek, magas fényállósággal és fedőképességgel rendelkeznek.
Pasztellkrétánkat az intenzív és változatos színélményt kereső, kreatív alkotóknak ajánljuk. Az extra finom, száraz porpasztell színei lehetnek erősek vagy halványak, leheletfinomak, attól függően, hogy milyen erővel nyomjuk a krétát a papírra. Az élekkel apróbb részletek rajzolhatók, míg a kréta lapos felével nagyobb felületeket színezhetünk.

A pasztellel történő munka átmenet rajzolás és a festés között. A pigmentek a papíron kötőanyag nélkül tapadnak meg, ami kizárólag a pasztellpapírok egyedi felületkezeltsége miatt lehetséges. A pasztell igazán sokszínűen alkalmazható, lágyabb és erősebb felvitele a papírra különböző árnyalatokat eredményez, a színek a papíron keverhetők egymással.  A pasztell eldolgozásához ajánljuk papírceruzáinkat, amelynek segítségével finomabban el lehet mosni a színek és kidolgozni a részleteket.

A pannoncolor porpasztell krétáit sokféle módon fellehet használni, akár lereszelhetünk róluk pigmentport, amit utána ecsettel vihetjük fel  a papírra, ezáltal sokkal lágyabb, halványabb színeket kapva. Előnyük még, hogy a kréta ha véletlen eltörne, utána is tökéletesen felhasználható, nem veszik kárba. Színes, akár fekete papíron is kiválóan látszanak.

A pasztellképeket fixatív spray segítségével rögzítheted, így alkotásod időtálló lesz, nem peregnek le a pigmentszemek a papírról és nem maszalotódik el a képed.

Keresés